Zwolsche gsm dokter

Welkom bij Zwolsche Gsm Dokter

Sinds 2010 zijn wij gespecialiseerd in het repareren van iPhones, tablets en smartphones. Heeft u een defect toestel? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres.

Waarom Zwolsche Gsm Dokter?

Wij streven altijd naar de laagste prijs.
Uw toestel is meestal klaar terwijl u wacht of op dezelfde dag
U krijgt altijd 6 of 12 maanden garantie op uw product of reparatie
Wij werken uitsluitend met originele of high copy onderdelen. In overleg met u bekijken we de beste oplossing.

Hoe wij dit realiseren

Een klein pand waarmee wij minder lasten hebben. Dit spelen we door naar onze klanten die van lagere kosten kunnen profiteren
Een gespecialiseerde reparateur met vakkennis en een luisterend oor voor de klanten zodat u nooit voor verrassingen komt te staan
Standaard 6 tot 12 maanden garantie afhankelijk van het het product of de dienst
Al onze onderdelen worden onderworpen aan een strikte kwaliteitscontrole, zodat we met zekerheid duurzame reparatie kunnen uitvoeren.

No cure no pay

Wordt tijdens de analyse duidelijk dat uw iphone of smartphone dermate beschadigd is en reparatie niet mogelijk is? Dan rekenen wij geen onderzoekskosten.

30 Punten Hardware Check

Tijdens uw reparatie vind er een controle plaats van 30 inspectiepunten. Zo wordt gelijk duidelijk of er geen andere defecten of problemen zijn.

Verzekering?

Heeft u een verzekering afgesloten voor uw toestel? Laat het ons dan weten voor de reparatie. Wij zorgen voor een duidelijk factuur die u vervolgens kunt declareren bij uw verzekering. Uiteraard kunt bij ons ook vooraf een offerte opvragen voor een eventuele reparatie zodat u een helder inzicht krijgt.